Sådan gennemfører du Gaming Udfordringer

Trin 1 - Vælg et Spil

Besøg “udfordringer” tab’en for at se den fulde liste med understøttede spil.

Trin 2 - Vælg en Udfordring

Vælg et spil du gerne vil spille. Vælg enhver af de 3 ugentlige udfordringer.

Trin 3 - Se en Udfordring

Klik på en udfordring for at se opgaven og belønningerne.

Trin 4 - Gennemfør din Udfordring

Gå in-game og udfør opgaven fra udfordringen. Tag et screenshot eller en video og upload det for at deltage i udfordringen.

Trin 5 - Nyd dine Præmier!

Dit arbejde bliver vurderet på få sekunder. Du får automatisk sat credits in på din konto som du kan bruge på ”belønninger” siden.