Sådan optager du Video på Xbox

Optag video på Xbox One

For at optage noget der lige er sket:

1. Start dit spil og spil som du plejer.
  2. Hvis der sker noget, som du gerne vil optage, skal du trykke Xbox-knappen og derefter X knappen for at optage de sidste 30 sekunder.

For at tage et screenshot skal du trykke Y knappen.

For at optage en specifik længde video’

1. Tryk Xbox knappen for at åbne guiden.
  2. Tryk ”View”-knappen for at åbne optagelsesmenuen.
  3. Vælg ”Optag” og vælg hvor længe du vil optage.

For at optage hvad der sker om lidt:

1. Start dit spil. Tryk Xbox knappen for at åbne guiden.
  2. Tryk på ”View””-knappen og vælg ”optag fra nu”. Klips kan vare op til 10 minutter.
  3. For at stoppe optagelsen skal du åbne guiden og tykke på X knappen. Du får en notifikation når dit klip er gemt.

For at se og administrere dine optagelser:

1. Tryk på Xbox knappen for at åbne guiden.
  2. Tryk ”View”-knappen, vælg ”administrer optagelser”.
  3. Dit optagelses-bibliotek vil nu åbne. Her kan du administrere dine optagelser.