Sådan tilmelder du dig Esport-Turneringer

Trin 1 - Vælg et spil
Vælg en af de tilgængelige turneringer fra den øverste navigation på turneringssiden (klik på et spilikon for at indlæse turneringen).
Trin 2 - Registrer
Find og klik på knappen Klik for at registrere for at tilmelde dig turneringen. På for at indlæse turneringen).

Du vil modtage en kort prompt for at bekræfte din registrering.

Du er nu tilmeldt turneringen.

Trin 3 - Deltag i turneringen
Når turneringstimeren rammer nul, kan du klikke på knappen Deltag for at få alle relevante tilslutningsinstruktioner til turneringen.

Trin 4 - Live support
Hvis du har brug for hjælp når som helst, bliver du inviteret til en Admin Help-Chat til turneringen, hvor du kan få eksperthjælp når du har brug for det.