Hvordan delta i esports-turneringer

Trinn 1 - Velg et spill

Velg en av de tilgjengelige turneringene fra den øverste navigasjonen på turneringssiden (klikk på et spillikon for å laste inn turneringen).
Trinn 2 - Registrer deg
Finn og klikk på Klikk for å registrere -knappen for å registrere deg for turneringen.

Du vil motta en kort melding for å bekrefte registreringen din.

Du er nå registrert for turneringen.

Trinn 3 - Bli med i turneringen
Når Tournament Timer treffer null, kan du klikke på Join -knappen for å få alle relevante join -instruksjoner for turneringen
Trinn 4 - Live Support
Hvis du trenger hjelp når som helst, vil du bli invitert til en Admin Help-Chat for turneringen, hvor du kan få eksperthjelp når du trenger det.