Hvordan fullføre spillutfordringer

Trinn 1 – Velg et spill

Gå til utfordringer-fanen for å se hele listen over støttede spill.

Trinn 2 – Velg en utfordring

Velg et spill du vil spille. Velg en av de tre ukentlige utfordringene.

Trinn 3 – Se en utfordring

Klikk på en utfordring, du kan nå se utfordringsoppgaven og belønningene.

Trinn 4 - Fullfør utfordringen

Hopp inn i spillet og fullfør utfordringsoppgaven. Ta et skjermbilde eller en video og last den opp som oppføringen din.

Trinn 5 - Nyt belønningene dine!

I løpet av sekunder vil oppføringen din bli gjennomgått. Kontoen din vil automatisk motta kreditter til utveksling på belønningssiden.