Schermopname met je PS4

Video scherm opname vanaf je PS4

1. Hou de Share knop van je PlayStation 4 controller ingedrukt om de share menu te openen.

2. Kies hoe lang de PlayStation 4 zal opnemen. Deze staat als standaard ingesteld op 15 minuten.

3. Selecteer de game die je wilt spelen.

4. Start de game, je kan een nieuwe opname starten met de share knop.

5. Hou de share knop ingedrukt om de share menu te openen. Vanaf hier kan je een video clip opslaan.

Start een nieuwe opname

1. Druk twee keer achter elkaar op de share knop om een opname te beginnen, je kunt de opname op elke gewenste ogenblik stopzetten door nogmaals twee keer achter elkaar op de share knop te drukken.

2. Wanneer de opname voltooid is zal je clip opgeslagen worden in de ‘Capture Gallery’ folder op de home scherm van je PlayStation 4.

Trim je clip

1. De ‘Trim’ optie is beschikbaar in de Capture Gallery. Klik op je video en selecteer de opties knop.

2. Hier kan je je clip bewerken en de lengte ervan aanpassen.

Deel je video

1. Koppel je PlayStation aan een social media medium of je YouTube account.

2. Selecteer de video die je wilt uploaden via de Capture Gallery en klik op delen.

3. Selecteer de platform waarop je je clip wilt uploaden en volg de stappen om je clip te delen.

4. Eenmaal je clip is geupload op de gewenste platform, kun je je video downloaden en het uploaden op onze website.