Hur man slutför spelutmaningar

Steg 1 – Välj ett spel

Besök utmanings-fliken för att se den fullständiga listan över spel.

Steg 2 – Välj en utmaning

Välj ett spel som du önskar spela. Välj någon av de 3 veckovisa utmaningarna.

Steg 3 – Se en utmaning

Klicka på en utmaning och sen kan du se uppgifterna i utmaningen samt belöningarna.

Steg 4 – Slutför din utmaning

Hoppa in i ett spel och slutför utmaningens uppgifter. Ta en skärmbild eller video och ladda upp den som ditt inlägg.

Steg 5 – Njut av dina belöningar!

Inom ett par sekunder kommer ditt inlägg att granskas. Ditt konto kommer automatiskt erhålla krediter att växla in på sidan för belöningar.